Aanvraag lidmaatschap

U bent eigenaar-ondernemer en wenst lid te worden van C.E.O.-Limburg?

Dan hoeft u enkel onderstaand formulier door te sturen. Wij excuseren ons alvast voor het vele invulwerk, maar als club voor gepassioneerde eigenaars-ondernemers willen we graag het ledenprofiel bewaken. Na het invullen wordt u door ons gecontacteerd voor de verdere afhandeling.

Het lidmaatschap bedraagt 410 euro per jaar (excl. BTW), hiermee bent u als eigenaar-ondernemer persoonlijk lid van ons netwerk en welkom op onderstaande activiteiten dankzij de all-in-formule. Het netwerkjaar 2017-2018 wordt het jaar van ‘creatief ondernemerschap’ met deze top-events:

  1. Woensdag 4 oktober 2017 - Startactiviteit - Creativiteit en technologie
  2. Dinsdag 28 november 2017 - Exquis event - Onder de sterren
  3. Donderdag 1 februari 2018 - Diner causerie - Topondernemer aan het woord
  4. Maandag 23 april 2018 - Bedrijfsbezoek - Infinity
  5. Vrijdag 15 juni 2018 - Zomerbarbecue - Creatieve gasten

Natuurlijk wordt bovenstaand programma nog gepimpt met enkele onwaarschijnlijke verrassingen. Om het clubgevoel te vergroten verwachten we uw deelname aan de activiteiten. Mocht u bij een bepaalde activiteit niet aanwezig kunnen zijn, mag u zich laten vervangen door een andere eigenaar-ondernemer. Een tijdige afmelding kan natuurlijk ook, uit respect voor de collega’s en de keuken hebben we hier een no-show-fee van €50 aan gekoppeld indien geen tijdige afmelding ontvangen werd.

Een woordje uitleg hierover, de netwerkdata zijn vastgesteld en daar wordt niet van afgeweken, zodat u ze nu reeds in uw agenda kan blokkeren. We voorzien per activiteit telkens drie reminders, waarbij we steeds herhalen dat u tot 5 werkdagen voor het event correct kan afmelden.

Gelieve onderstaande gegevens in te vullen:


Bedrijf *
Vennootschapsvorm *
Ondernemersnr. *
Geslacht *
M
V
Voornaam *
Naam *
Adres *
Postcode *
Gemeente *
Telefoon *
GSM
Fax
Persoonlijke e-mail *
Geboortedatum

formaat: dd/mm/jjjj
Website
Activiteit *
Functie *

Eigenaar / Aandeelhouder:
% aandelen

Directie
Management
Aantal werknemers *
Lid Voka *

 

Lidmaatschap C.E.O. Limburg