Nieuws

Pieter Smeets nieuwe Algemeen Directeur C.E.O.-Limburg


Ten dienste van de gepassioneerde eigenaar-ondernemer

C.E.O.-Limburg, de club van eigenaars-ondernemers, heeft Pieter Smeets aangesteld als nieuwe Algemeen Directeur. Hij wordt het gezicht van de club en zal instaan voor het dagelijks bestuur. Met zijn hands-on aanpak wil hij de gepassioneerde ondernemer meer persoonlijke ondersteuning bieden.

Pieter Smeets (34) heeft als fervent netwerker zijn eerste stappen gezet bij Voka Limburg binnen de dienst belangenbehartiging. Nadien bouwde hij met succes het Keramiek Centrum Limburg uit, waarvan hij dit voorjaar zijn aandelen van de hand deed. Pieter Smeets: "Met veel ondernemende goesting ga ik deze nieuwe uitdaging aan. Het is een eer om deze club van eigenaars-ondernemers te mogen ondersteunen."

Uw persoonlijke netwerker

Pieter volgt Gert Cielen op, die in het afgelopen werkjaar sterk ingezet heeft op strategisch en organisatorisch vlak. Vanaf heden leggen we het accent op het hands-on ondersteunen van de leden. Verbindingen leggen tussen ondernemers, luisteren naar hun noden en nieuwe inzichten en oplossingen aanbieden . "Sta me toe uw persoonlijke netwerker te zijn om de vele uitdagingen waar eigenaars-ondernemers mee kampen, samen tot een goed einde te brengen. Graag ga ik actief op zoek waar het netwerk ten dienste van u kan staan" aldus Pieter Smeets.

Het bestuur wenst Gert uitdrukkelijk te bedanken voor het goede werk van het afgelopen jaar.

Voor en door eigenaars-ondernemers

C.E.O.-Limburg wil het ondernemerschap in Limburg bevorderen en biedt een platform waar duurzame contacten met collega-ondernemers ontstaan, kennisoverdracht plaatsvindt en ervaringen uitgewisseld worden. Levenslang leren is een credo dat de ondernemer niet vreemd is. Daarom focust de club met de OndernemersUniversiteit op unieke opleidingen en nieuwe aspecten van het ondernemerschap. Deze exclusieve samenwerking met UHasselt, die co-creatie centraal stelt, staat reeds jaren garant voor een kwalitatieve en praktijkgerichte aanpak.

"Met Pieter Smeets kiezen we voor sterk talent uit eigen huis. Hij kent de werking zeer goed daar hij zich reeds drie jaar actief heeft ingezet binnen onze stuurgroep. Maar bovenal is hij een gepassioneerd ondernemer! Zijn zin voor ondernemerschap is de garantie voor een optimale ondersteuning van onze leden" besluit Bart Balis, voorzitter C.E.O.-Limburg.

Meer info:
Bart Balis 011/40.14.08
Pieter Smeets 0496/65.35.44
pieter@ceo-limburg.be
www.ceo-limburg.be

 

 Pieter Smeets nieuwe Algemeen Directeur C.E.O.-Limburg