Nieuws

C.E.O.-Limburg versterkt zich met het Voka family business center


Een unieke samenwerking om u nog beter van dienst te zijn!

Beste eigenaar-ondernemer,

Met C.E.O.-Limburg, de club van eigenaars-ondernemers, hebben we de afgelopen twaalf jaar sterk ingezet om u ten dienste te zijn. Met informele contacten en boeiende activiteiten trachtten we de netwerking en vriendschap tussen Limburgse eigenaars-ondernemers te bevorderen.

Vandaag staan we met de club voor een kantelmoment. Onze samenwerking met Voka – Kamer van Koophandel Limburg wordt geïntensifieerd met als resultaat dat onze club vanaf heden de naam draagt: C.E.O.-Limburg Voka family business center. Onze topprioriteit: nog meer inzetten op de eigenaar-ondernemer.

Wat betekent dit voor u?

Eén plus één wordt drie. De bundeling van de netwerken en expertise bieden naast de gekende dienstverlening tal van nieuwe opportuniteiten voor eigenaars-ondernemers met bijvoorbeeld een solide werking rond overdracht en overname. In dit kader bieden we inspiratie en infosessies gecombineerd met diverse trajecten om familiale ondernemingen te ondersteunen in de overdrachtsfase. Daarnaast gaan we werken aan een adviescentrum voor en door ondernemers om al uw vraagstukken met sparring partners te beantwoorden.

Studiebeurs OndernemersUniversiteit

Ook u als lid gaan we beter kunnen ondersteunen. 20 startende ondernemers krijgen een studiebeurs van € 1000 voor hun deelname aan de OndernemersUniversiteit. Bent u minder dan drie jaar actief? Vraag dan hier meer info aan en meld je vandaag nog aan voor deze studiebeurs.

Heeft deze unieke samenwerking een impact op mijn deelname aan de OndernemersUniversiteit of activiteiten? Neen, die blijven zoals het was. Of misschien toch wel, want we maken ons sterk dat deze diensten nog kwalitatiever zullen zijn dan in het verleden het geval was. 

Vragen?

Stel ze gerust aan onze Algemeen Directeur Pieter Smeets: pieter@ceo-limburg.be of 0496 65 35 44. Hij blijft uw aanspreekpunt.

Met bijzonder dienstbare ondernemende groet,

Uw voorzitter

Bart Balis

 

C.E.O.-Limburg versterkt zich met het Voka family business center