Nieuws

Being a loner or not, is not the mission…


Beste gepassioneerde ondernemer,

In dit eerste editoriaal als voorzitter van C.E.O.-Limburg, Voka Family Business Center wil ik het graag hebben over jullie: succesvolle en gepassioneerde ondernemers. We zijn dikwijls ‘loners’: we houden van ‘full control’ en doen bijgevolg graag zoveel mogelijk zelf en alleen of toch liefst met zo weinig mogelijk pottenkijkers. Dat is niet zo bizar: we zijn uiteraard dan ook erg goed in zelfstandig handelen en beslissen … en voor velen van ons vertaalt zich dat ook in een succesvol bedrijf. Succes staat echter niet in de sterren geschreven en als ondernemer observeren jullie dus constant de markt en omgeving en bekijken jullie hoe je hieruit het beste kan halen en wel in deze volgorde: het beste voor jullie klanten, resulterend in het beste voor je bedrijf en tot slot het beste voor jullie zelf. Ondernemen is dus ook keuzes maken.

Working together: that’s the mission

Bij C.E.O.-Limburg is dat niet anders. We zagen, net als VOKA, Kamer van Koophandel Limburg - waarmee we al jaren een succesvol partnerschap hebben - dat we met meerdere organisaties in Limburg hetzelfde aan de ondernemers aanboden. Dan kan je je afvragen of dit voor jullie, de gepassioneerde eigenaar-ondernemers, veel meerwaarde biedt: meerdere kleinere initiatieven met een overlappend aanbod. Wij denken alvast van niet en we denken dat wij jullie, ondernemers en onze leden, een beter en sterker aanbod verschuldigd zijn. 

Van C.E.O.-Limburg naar C.E.O.-Limburg, Voka Family Business Center: hét platform voor en door gepassioneerde eigenaar-ondernemers

Met de stuurgroep van C.E.O.-Limburg hebben we de weloverwogen keuze gemaakt om onze werking voor de eigenaar-ondernemer te versterken, ons productaanbod beter af te stemmen op jullie behoeften en ervoor te zorgen dat C.E.O.-Limburg, Voka Family Business center hét platform wordt voor en door ondernemers. Een platform waar enkel eigenaars ondernemers lid van kunnen worden, waar jullie met elkaar en in vertrouwen ervaring en kennis kunnen delen en fijn kunnen genieten van informele momenten. 

Dat is wat C.E.O.-Limburg, Voka Family Business Center, dus ook in de volgende maanden en jaren zal blijven doen. En dankzij de kracht van VOKA, Kamer van Koophandel Limburg, kunnen we onze droom waarmaken: gepassioneerd ondernemerschap in Limburg een hart onder de riem steken en verder ondersteunen. We doen dit graag met jullie allemaal. Het is uiteraard nog te vroeg om nu al de resultaten van onze vernieuwde werking te zien, maar we hebben nog heel wat nieuwe producten in de pijplijn zitten. Houd uw inbox dus zeker in de gaten. 

Ik wens u intussen een zeer fijn eindejaar en hoop jullie spoedig terug te zien op één van onze activiteiten.

Bart Balis

Voorzitter

 

Being a loner or not, is not the mission…