Nieuws

Het nieuwe netwerken van C.E.O.-Limburg: Creatief Ondernemerschap


Ontdek onze nieuwe netwerkformule die we exclusief ontwierpen voor eigenaar-ondernemers zoals u. Laat u tijdens vijf kwalitatieve netwerkactiviteiten inspireren en verbazen. We dopen het netwerkjaar 2017-2018 tot het jaar van creatief ondernemerschap!

C.E.O.-Limburg wil meer dan ooit dé club van Limburgse eigenaars-ondernemers zijn. Daarom sloegen Voka – Kamer van Koophandel Limburg en C.E.O.-Limburg de handen in elkaar om ons aanbod op u af te stemmen. Eigenaar-ondernemers zoals u hebben een ander DNA dan managers, met andere interesses en behoeftes. Dat hebben wij bij C.E.O.-Limburg goed begrepen. Daarom stellen we u een nieuwe netwerkformule voor die tot stand kwam dankzij uw input. 

Duurzame contacten

Het netwerkjaar van ‘creatief ondernemerschap’ bevat vijf high-end activiteiten waarbij netwerken en ondernemerscontacten centraal staan. Doel: duurzame contacten met collega’s uitbouwen. Verschillende types activiteiten vormen een kader om ervaringen en kennis uit te wisselen en om mekaar te inspireren met nieuwe aspecten van het ondernemerschap.

Vijf topactiviteiten

  1. Creativiteit & technologie

Tijdens de startactiviteit op woensdag 4 oktober tonen we hoe creativiteit en technologie samensmelten in mooie ideeën en unieke ervaringen. De paardenstallen in de C-mine zijn de ideale plaats voor het creatieve ondernemerschap van Luc Peumans (Painting with light) en Jo Peters (Deusjevoo). Een creatieve key-note, enkele artiesten en een walking dinner maken er samen met de receptie een inspirerende netwerkavond van.

2. Onder de sterren 

Op 28 november staat de tweede sessie gepland. Drie sterrenchefs presenteren een unieke culinaire avond. We garanderen een exclusieve avond met exquise catering in een bijzondere setting.

3. Topondernemer aan het woord

Tijdens een dinercauserie op donderdag 1 februari krijgt u tonnen inspiratie van een topspreker met internationale allure. In De Barrier in Houthalen staan een heerlijk diner en een avond vol ideeën op u te wachten.

4. Infinity

Op maandag 23 april bezoeken we het nagelnieuwe Infinity. Robin Bruninx  van Encon zal in april 2018 het duurzaamste kantoorgebouw van Europa betrekken. Wij zijn er als eerste bij om te ontdekken hoe kostenefficiëntie en milieuvriendelijkheid hand in hand gaan in een toekomstgerichte organisatie.

5. Zomerbarbecue

We sluiten het jaar van creatief ondernemerschap af op vrijdag 15 juni met de jaarlijkse zomerbarbecue. Een avond vol lekkernijen en creatieve gasten.

We nemen heel bewust elke weekdag maar één keer op in de C.E.O.-agenda. Zo vermijden we hopelijk conflicten met uw andere afspraken. Een tweemaandelijkse ontmoeting lijkt ons gepast om nieuwigheden en fijne weetjes met elkaar te delen.

ALL-IN

Natuurlijk pimpen we bovenstaand programma nog met enkele onwaarschijnlijke verrassingen om tot een hoogstaand programma te komen. U vraagt zich af hoeveel onze nieuwe netwerkformule kost? Het lidgeld voor C.E.O-Limburg voor volgend jaar ligt vast op 410 euro, exclusief btw. Hiermee bent u als eigenaar-ondernemer persoonlijk lid van ons netwerk en welkom op bovenstaande activiteiten dankzij de all-in-formule.

Eigenaars-Ondernemers

Om een optimale netwerking te garanderen, herhalen we de toetredingsvoorwaarden. We verwelkomen iedere eigenaar-ondernemer die:

  • minstens 25% van het kapitaal alsook de leiding van zijn bedrijf in handen heeft,
  • met minimaal één werknemer,
  • en met een uitgesproken passie om te ondernemen. 

Om het clubgevoel te vergroten verwachten we uw actieve deelname. Een andere eigenaar-ondernemer mag u vervangen als u bij een bepaalde activiteit niet aanwezig kan zijn. Of u kan zich tijdig afmelden. Uit respect voor de collega’s en de keuken hebben we een no-show-fee van 50 euro gekoppeld aan een laattijdige afmelding. 

De netwerkdata liggen vast, zonder mogelijke afwijkingen. Blokkeer dus nu alvast uw agenda. We voorzien per activiteit drie reminders waarbij we herhalen dat u tot vijf werkdagen voor het event correct kan afmelden. 

Welkom in het vernieuwde C.E.O.-Limburg netwerk!

Bart Balis, voorzitter C.E.O.-Limburg: “Het belooft een uiterst inspirerend netwerkjaar te worden. Op basis van uw input hebben we een nieuwe netwerkformule uitgewerkt om nog meer en beter in te spelen op de noden van de eigenaar-ondernemer. Het is mijn overtuiging dat eenieder die met passie onderneemt, gebaat is bij dit aanbod. Ik kijk er dan ook bijzonder naar uit om u te mogen begroeten in het vernieuwde C.E.O.-Limburg netwerk!”

Persoonlijk overleg

Onderstaand vindt u het overzicht van de activiteiten. Pieter Smeets, manager C.E.O.-Limburg, helpt u graag verder bij eventuele vragen. Aarzel niet om hem te contacteren.

Woensdag 4 oktober- Startactiviteit - Creativiteit en technologie

Dinsdag 28 november - Exquis event - Onder de sterren

Donderdag 1 februari - Dinercauserie - Topondernemer aan het woord

Maandag 23 april - Bedrijfsbezoek - Infinity

Vrijdag 15 juni - Zomerbarbecue - Creatieve gasten

Lidgeld C.E.O.-Limburg met inbegrip van alle activiteiten: 410 euro, exclusief btw.

Info en inschrijvingen:

pieter.smeets@voka.be

+32 496 65 35 44

 

Het nieuwe netwerken van C.E.O.-Limburg: Creatief Ondernemerschap