Nieuws

Editoriaal voorzitter


Beste Eigenaar-Ondernemer,

Ruim zes maanden zijn verstreken sinds C.EO.-Limburg en VOKA KvK Limburg de handen in elkaar hebben geslagen en het C.E.O.-Limburg, Voka Family Business Center creëerden. Ja we weten het, de naam mag echt iets korter, maar daar wordt aan gewerkt. 

We zijn best trots op onze realisaties in die zes maanden. De events, opleidingen en netwerkmomenten die we in het leven hebben geroepen, allemaal speciaal gericht op de eigenaar-ondernemer, zijn indrukwekkend. In liefst 48 contactmomenten hebben we meer dan 700 ondernemers geïnspireerd tijdens één van onze activiteiten. Je leest er alles over in deze Ondernemer. Wij hopen dat u erbij was en dat u tevreden naar huis bent gekeerd. 

1 + 1 = 3

Het doel van deze integratie was simpel: zorgen dat u er beter van wordt. En eigenlijk vergelijkbaar met de eenvoudige rekensom 1 + 1 = 3. Dat is ons gelukt. Als u kijkt naar het aanbod dat we in petto hebben voor het volgend werkjaar, dan zal u merken dat u veel meer waar krijgt voor uw geld dan voorheen. We bieden een intenser netwerk en activiteiten van topniveau aan en dat alles voor een lagere all-in prijs. Samen sterk dus ! 

Uiteraard kan u volgend jaar ook weer deelnemen aan een van de succesvolle clusters van de OndernemersUniversiteit die volgend jaar zijn zevende opleidingsjaar ingaat. Meer dan 300 ondernemers gingen u al voor. Werkt u volgend werk jaar ook terug AAN uw business om minder IN uw business te moeten werken ?  

Wij hopen u alvast na een welverdiende zomervakantie weer te mogen ontmoeten op één van onze netwerkmomenten of opleidingen. 

Tot in september !

Bart Balis

voorzitter

 

Editoriaal voorzitter