Over ons

Voorstelling

'Vereniging ter bevordering van de netwerking en vriendschap tussen Limburgse eigenaars-ondernemers.' Zo laat C.E.O.-Limburg zich het best omschrijven.

De club van de eigenaar-ondernemer die zowel het kapitaal als de leiding van zijn bedrijf in handen heeft, los van elke politieke kleur, met minimaal 1 werknemer maar met een uitgesproken passie om te ondernemen.

C.E.O.-Limburg heeft als doel het ondernemerschap in Limburg te bevorderen door een platform te bieden waar duurzame contacten met collega's ontstaan, waar kennisoverdracht plaatsvindt en waar ervaringen uitgewisseld worden en idee├źn kunnen rijpen. Daarnaast is het een platform waar ondernemers op een aangename manier, en in vertrouwen, kennismaken met elkaar en met nieuwe aspecten van het ondernemerschap.

Elke activiteit die door C.E.O.-Limburg georganiseerd wordt, kadert binnen de vooropgestelde doelstelling. Een greep uit het aanbod van de activiteiten: bedrijfsbezoeken bij collega-ondernemers, prominente sprekers (al dan niet uit de bedrijfswereld), unieke en ontspannende socio-culturele activiteiten en de OndernemersUniversiteit.

Lid worden?
C.E.O. Limburg